شبنم |
|||
چهار شنبه 15 شهريور 1391برچسب:, :: 10:54 :: نويسنده : mosavi
آيا مي دانيد که اگر شما در حال حمل قرآن باشيد ،
شيطان دچار درد شديد در سر ميشود
و باز کردن قرآن ، شيطان را تجزيه مي کند
و خواندن قرآن ، به حالت غش فرو ميرود..
و خواندن قرآن باعث در اغما رفتنش ميشود؟؟؟؟ ..
و آيا شما مي دانيد که هنگامي که مي خواهيد دوباره به اين پيام را به ديگران ارسال کنيد ، شيطان سعي خواهد کرد تا شما را منصرف کند؟؟؟؟؟؟؟
فریب شیطان را نخور
کاش از آفتاب یاد میگرفتیم سردی ها را گرم می کند. و گرم ها را گرمتر بر خشکی و دریا می تابد کاش از آفتاب یاد می گرفتیم که بی دریغ باشیم در غم ها و شادیهایمان حتی در نان خشکمان و کاردهایمان را جز برای قسمت کردن بیرون نکشیم.
معلم گفت: هر چه مي داني بنويس - و پسرك گچ را در دست فشرد - معلم گفت: ((املاي آن را نمي داني؟)) و معلم عصباني بود سياه آسان بود و پسرك چشمانش را به سطل قرمز رنگ كلاس دوخته بود - معلم سر او داد كشيد - و پسرك نگاهش را به دهان قرمز رنگ معلم دوخت - و باز جوابي نداد. معلم به تخته كوبيد - و پسرك نگاه خود را به سمت انگشتان مشت شده معلم چرخاند - و سكوت كرد - معلم بار ديگر فرياد زد: بنويس - گفتم هر چه مي داني بنويس - و پسرك شروع به نوشتن كرد :
ادامه مطلب ... یک شنبه 12 شهريور 1391برچسب:, :: 12:44 :: نويسنده : mosavi
ابتدا به شدت سعی داشتم تا دبیرستان را تمام کنم و دانشکده را شروع کنم، یک شنبه 12 شهريور 1391برچسب:, :: 12:30 :: نويسنده : mosavi
معلم عصبی دفتر رو روی میز كوبید و داد زد: سارا ... دخترك خودش رو جمع و جور كرد، سرش رو پایین انداخت و خودش رو تا جلوی میز معلم كشید و با صدای لرزان گفت : بله خانوم؟ یک شنبه 12 شهريور 1391برچسب:, :: 12:30 :: نويسنده : mosavi
برای سالم زیستن، باید خواب راحت و آرامی داشته باشیم. به موارد زیر دقت کنید تا اهمیت خوابیدن برای شما روشن گردد:
ادامه مطلب ... یک شنبه 12 شهريور 1391برچسب:, :: 12:27 :: نويسنده : mosavi
پسر بچه ای تند خو در روستایی زندگی میکرد. روزی پدرش جعبه ای میخ به او داد و گفت هربار که عصبانی میشود و کنترلش را از دست میدهد باید یک میخ در حصار بکوبد. روز نخست پسر 37 میخ در حصار کوبید. اما به تدریج تعداد میخ ها در طول روز کم شدند. او دریافت که کنترل کردن عصبانیتش آسان تر از کوبیدن آن میخها در حصار است. در نهایت روزی فرا رسید که آن پسر اصلا عصبانی نشد. او با افتخار این موضوع را به اطلاع پدرش رساند و پدر به او گفت باید هر روزی که توانست جلوی خشم خود را بگیرد یکی از میخهای کوبیده شده در حصار را بیرون بکشد. روزها سپری شدند تا اینکه پسر همه میخها را از حصار بیرون آورد. پدر دست او را گرفت و به طرف حصار برد. چهار شنبه 8 شهريور 1391برچسب:, :: 8:55 :: نويسنده : mosavi
من یاد گرفته ام سه شنبه 7 شهريور 1391برچسب:, :: 11:17 :: نويسنده : mosavi
این پل روی رودخانه ای که لنگرود نام دارد و آب آن از یکی از نهرهای سفیدرود است،و از میان داخل شهر می گذرد، بناء شده است.طول این پل بالغ بر 37 متر است و عرض آن 5/4 متر و ارتفاع بلندترین نقطه پل از سطح رودخانه 70/9 سانتی متر است. که دو قسمت شهر فشکالی محله را به راه پشته متصل می سازد.این پل را شخصی به نام (حاجی آقا پرد) ساخته و بنابر روایتی پل مزبور در محل پل قدیمی بدستور حاجی آقا بزرگ منجم باشی، در زمان سلطنت فتحعلی شاه، ساخته شده است.و در کتاب (دارالمرز ولایت ،گیلان،رابینو) در مورد این پل چنین آمده است: پل خشتی لنگرود،پلی که با آجر و ساروج ساخته شده و دارای دو دهانه فراخ برای عبور کشتی است،37 متر طول و12 متر ارتفاع دارد و مربوط به دوران صفویه است،گو آنکه بعضی به عهد تیموری نسبت می دهند ولی سندی در این باره در دست نیست. 2)منزل قدیم منجم باشی: این خانه که در فشکالی محله لنگرود است،یکی از آثار قدیمی و تاریخی لنگرود به شمار می رود.خانه منجم باشی در فشکالی محله و جنب سبزه میدان لنگرود از املاک این خاندان است که تا امروز باقی مانده و در اصل شامل بیرونی ،اندرونی،خلوت خانه،مسجد،حمام و اصطبل بوده است. 3)گورستان وادی لنگرود ویا مزار شهداء: این قبرستان یکی از آثار تاریخی و قدیمی این شهرستان است که سابقه تاریخی آن به سال 1306 ه.ش منتهی می شود.وسعت این وادی بالغ بر 20 هزار متر مریع (2 هکتار) است.و بالغ بر 40 هزار نفر مومنین و مومنات،و نیز جمع کثیری از علما و بزرگان لنگرود در این وادی مدفونند. 4)منزل دریابیگی در لنگرود 5)باغ معروف منجم باشی یکی دیگر از آثار دیدنی لنگرود باغ معروف منجم یاشی لنگرودی در روستای دیوشل بوده است.وی در این دهکده کاخی ساخته و طرح باغی ریخته بود و بنای این کاخ را از افتخارات خود می دانست. 6)مجتمع جهانگردی چاف-چمخاله: یکی از آثاری که اخیرا بنا گردیده و از آثار دیدنی لنگرود به شمار میرود،مجتمع جهانگردی چاف چمخاله است این بنا که در 15 کیلومتری شهر لنگرود و در کنار رودخانه ای که مسیر آبش به طرف دریا است،قرار دارد.اراضی محدود این مجتمع 110 هکتار است که در مرحله اول احرای ساختمانی آن در 40 هکتار متر مربع بوده که جمعا 22000 متر مربع وسعت زیر بنای آن بوده و یک میلیون متر مربع نیز فضای محوطه سازی شده دارد.این مجتمع دارای 41 دستگاه ویلا،30 مهمانخانه،2 بلوک آپارتمانی، و همچنین دارای یک ساختمان اداری و یک سینما و تأسیساتی ورزشی مانند استخر شنا و یک درمانگاه استو از آبانماه سال 1261 در اختیار سپاه گیلان است و اخیراً سپاه مجدداً آن را در اختیار سازمان جهانگردی قرار داده است. 7)پل خشتی قدیمی نالکیاشر: یکی از آثار باستانی،قدیمی و دیدنی در شهرستان لنگرود است که قدمتش به حدود دوره صفویه می رسد.این پل خشتی که در مسیر روستای لیالستان از روستاهای لاهیجان،به نالکیاشر است،از ابنیه قدیمی محسوب می شود.که به طرز جالب و زیبای دیدنی ساخته شده است.
سه شنبه 7 شهريور 1391برچسب:, :: 11:14 :: نويسنده : mosavi
لنگرود ، شهری است که بین آبی خزر و استواری لیلا کوه ، مجنون وار نشسته است و خونگرمی شالیزارهایش ، با خونسردی باغهای چایش ، به هم آمیخته ؛ و دیدن چهرة مهربان و همیشه بهاری مردمانش ـ با آن نگاههای روشنشان ـ آرزوی تمام کسانی است که یکبار نان و نمکی از سفرة اخلاصشان خورده باشند . لنگرود ، شهر شمخالهای آویخته ، تورهای مندرس صمیمی ، باغهای پرتقال ، رنگارنگی لباسهای روستایی ، عطر بلال و پونه و ... مردمانِ شور و عشق و ایثار است . مقبرة دوازده امام زادة به شهادت رسیده ، بر بلندای ملاطش ، ریشه داری « تشیع » را درخاک پاک قلبهای مردمش ، نمایانگر میکند و آفتاب ، به یاد شهیدانش هر غروب ، خون می گرید لنگرود شهر ابریشم و شعر و رنج است . پروانه ها بر تبسم گلهایش پیله می کنند و شعور ، در مقابل شعرش ، به زانو در می آید و « برنج » آینة رنج سالیان طولانیِ لبخند پینه بر دستانشان است .
شهرستان لنگرود یکی از شهرهای زیبای استان گیلان می باشد. این شهر دارای فرزانگان، دانشمندان، شعرا و شهدای زیادی بوده و آثار تاریخی فراوانی دارد که نشان از قدمت و اهمیت این شهر ساحلی است،به همین دلیل از قدیم الایام مورد توجه گردشگران داخلی و خارجی بوده است. ما برای آشنایی مقدماتی با تاریخچه تلخ و شیرین این شهر و شناخت بزرگان و دانشمندان آن طراحی این سایت را شروع کردیم و سعی در جهت معرفی شخصیت ها و مکان های تفریحی ، گردشگری و فرهنگی آن نمودیم تا مورد رضایت شما عزیزان قرار گیرد.
ادامه مطلب ... سه شنبه 7 شهريور 1391برچسب:, :: 10:58 :: نويسنده : mosavi
کومله یکی از شهرهای استان گیلان در شمال ایران است. کومله شهری سرسبز در۵ کیلومتری شهر لنگرود و در فاصله کمی از چمخاله است که به وفور میتوان زمینهای کشت برنج و چای را در اطراف آن مشاهده کرد. بیشترین درآمد این شهر برنج - مرکبات و چای میباشد .این شهر از شمال به لنگرود وچمخاله و از جنوب به اطاقور و از مشرق به شلمان و از مغرب به لیلا کوه متصل است. زبان مادری گیلکی و با لهجه دیلمانی صحبت میکنند .
ادامه مطلب ... چهار شنبه 14 تير 1391برچسب:, :: 10:15 :: نويسنده : mosavi
بی گمان معارف ناب شیعی که بر آموزهای قرآن وسیره پیامبر اسلام و اهل بیت ع استوار است مترقی ترین معارف و الگوی رفتاری و زندگی فردی و اجتماعی را برای انسانها به ارمغان می آورد . هفت ویژگی شیعه را که در روایتی از امام باقر (ع) بیان شده است را منعکس میکند.
امام باقر عليه السّلام فرمود پيروان على عليه السّلام كسانى هستند :
1- در دوستى اهل بیت پیامبر ص سر از پا نمىشناسند
2- به خاطر ما اهلبیت(ع) با هم مهر مىورزند
3- براى زنده كردن معارف و ولایت ما اهل بیت ،. با همدیگر ديدار ميكنند .
4- اگر خشمگين شوند تند روی نمي كنند
5- اگر خرسند گردند زیاده روی نمی کنند
6- براى همسايگان خود بابرکتند
7- با همنشينان خود مهربانند و رفتار دوستانه دارند.
مُحَمَّدِ بْنِ عَلِيٍّ ع قَالَ إِنَّمَا شِيعَةُ عَلِيٍّ ع الْمُتَبَاذِلُونَ فِي وَلَايَتِنَا الْمُتَحَابُّونَ فِي مَوَدَّتِنَا الْمُتَزَاوِرُونَ لِإِحْيَاءِ أَمْرِنَا إِنْ غَضِبُوا لَمْ يَظْلِمُوا وَ إِنْ رَضُوا لَمْ يُسْرِفُوا بَرَكَةٌ لِمَنْ جَاوَرُوا وَ سِلْمٌ لِمَنْ خَالَطُوا
صفات الشيعة با ترجمه، ص: 13
" اللهم عجل لولیک الفرج " " اللهم عجل لولیک الفرج " " اللهم عجل لولیک الفرج " شنبه 10 تير 1391برچسب:, :: 1:59 :: نويسنده : mosavi
السلام علیک یا بقیة الله
اللهم عجل لولیک الفرج
فَاللّهُ خَيْرٌ حَافِظًا وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِين شنبه 10 تير 1391برچسب:, :: 1:47 :: نويسنده : mosavi
شنبه 10 تير 1391برچسب:, :: 1:46 :: نويسنده : mosavi
طاقتم تاب شد واز تو نیامد خبری جگرم آب شد واز تو نیامد خبری
عاشقانی که مدام از فرجت می گفتند عکسشان قاب شدوازتو نیامد خبری
اللهم عجل لولیک الفرج
آخرین مطالب آرشيو وبلاگ پیوندهای روزانه پيوندها
![]() نويسندگان |
|||
![]() |